Mestarin jalanjäljissä (peruttu)

Suurinta Jeesuksessa on se, että hänen ristinkuolemansa ja ylösnousemuksensa tähden meillä on iankaikkinen elämä!

Mestarin jalanjäljissä -pajassa kysellään ja pohditaan, miten tätä iankaikkista elämää voi ja tulisi elää jo tässä ajassa; mallia etsimme Mestariltamme itseltään. Jokaisen Jeesuksen seuraajan elämä on vähän erilaista, tule miettimään yhdessä, miltä omasi näyttää.

Pajassa ei vain istuta penkillä kuuntelemassa raamattuluentoja, vaan keskustellaan ja pohditaan esiinnousevia asioita ja kysymyksiä yhdessä. Pajassa myös rukoillaan paljon ja rohkaistaan toinen toista tunnistamaan ja ottamaan käyttöön niitä lahjoja, joita Jumala on itsekullekin meistä antanut.

Paja on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille riippumatta siitä, kuinka kauan tai kuinka aktiivisesti on tähän mennessä Mestarin jalanjäljissä kulkenut. Mukaan mahtuvat hurmahumppaajat, tunnustuskirjafanaatikot ja iltarukouksensa tiukasti suljettujen ovien takana mutisijat. Mukaan tarvitset Raamatun ja halutessasi muistiinpanovälineet.

life2017_mestarin_jalanjaljissa

life2017_mestarin_jalanjaljissa2Pajaope on Kansanlähetysopiston nuorisotyölinjan linjavastaava Laura Järvinen. Hän on koulutukseltaan gradua vaille valmis uskonnon ja psykologian aineenopettaja. Jeesuksen seuraajana Laura kokee edelleen olevansa keskeneräinen, mutta saa lohtua siitä, ettei muistakaan tule valmiita ennen kuin kerran taivaan kodissa.

Kuvat: Anne Mills ja Philippe Gueissaz

Life on kansainvälinen taide- ja toimintaleiri sinulle, joka haluat oppia lisää lahjoistasi ja niiden Antajasta. Kaupan päälle Nuorten Kesä -festarit!

Lue lisää Life-leiristä »